Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


FLESSEN, GLAZEN POTTEN EN ANDERE GLAZEN ITEMS

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

VINTAGE LEEG BRUIN BRUIN GLAZEN FLESJE VAN BOOTS

In dit vintage bruin glazen flesje van boots heeft een antimalaria gezeten. Dit middel werd verkocht bij het bekende Boots.


*Afmetingen:
*14x2.5x 2.5
€13,95

ANTIEKE LEGE FLES HODGSON& SIMPSON'S SWEET MAY PARFUME IN ORIGINELE DOOS

Mooie antieke lege fles Sweet May parfum in originele doos. Op de fles een mooi sierlijk etiket met viooltjes gedecoreerd.Op de fles een mooie stop in stervorm. Hogdson & Simpson is de maker van het parfum.*Afmetingen:

*Doos: 15.5x7.5x 3.5
*Flesje: 14x 5x2.5
€198,00 €175,00

ANTIEK FLESJE WAAR VROEGER EEN ESSANCE VAN OPOPONAX IN HEEFT GEZETEN

In dit antieke flesje werd een essence van opoponax bewaard, dit is een balsem uit een boom waar bv etherische olie van werd gemaakt, deze werd gebruikt in parfums, likeuren en wieroken.*Afmetingen:
*9 cm hoog,4.5x 3
€58,50

VICTORIAANS IJSGLAASJE

Dit oude Victoriaanse zogenaamde Penny Lick glaasje werd aan het einde van 1800 gebruikt voor ijs. De klant betaalde een penny voor een bolletje ijs dat in het glaasje werd geschept.Vervolgens kon men het ijsje uit het glas likken. Door het dikke glas leek het alsof er veel ijs in het glaasje zat.Als het ijsje op was werd het glaasje teruggeven aan de ijsco man en werd het glaasje ,zonder deze schoon te maken weer vol geschept voor de volgende klant.Nadat er meer bekend werd over besmettelijke ziektes en hygiƫne,werd deze manier van ijs verkoop niet meer gebruikt. Door het dikke glas leek het alsof je een grote schep ijs kreeg.*Afmetingen:
*9.5 cm hoog,doorsnede bovenkant 6 cm, doorsnede onderkant 6 cm
€38,50

VINTAGE DECORATIEF GLAZEN FLESJE*VERKOCHT*

Leuk decoratief vintage flesje.*Afmetingen:
*14x5x3
€6,50

VINTAGE METALEN DRANKFLACONNETJE VOOR IN DE JASZAK

Klein glazen flaconnetje met metalen en leren omhulsel.Kon gemakkelijk in de jas of broekzak worden gestopt om onderweg af en toe even een slokje te nemen*Afmetingen:
*9x5x2
€23,50 €19,00