Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


MODE(Mode tijdchriften, kleding, schoenen, sierraden, hoedjes etc)

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BROCANTE METALEN BLOEMHANGER MET TURKOISE STEENTJES

Leuk brocante hanger in vorm van een bloem met 6 turkoise steentjes gemaakt van metaa.Leuk voor aan een ketting of om bv te decoreren in een sierradenkistje*Afmetingen:
*Doorsnede 3 cm

De hanger kan per brievenbuspost worden verzonden, als u even een mailtje stuurt kunnen wij u de juiste verzendkosten doorgeven.
€6,50

VICTORIAANSE ROKKENLIFTER UIT 1886*VERKOCHT*

Mooi die lange rokken, maar ook niet altijd even handig, daarom waren deze rokkenlifters bedacht.De rokkenlifter werd aan de chataleine gedragen en zo kon de zoom van de rok vast geknepen en omhoog gehouden worden. Deze Victoriaanse rokkenlifter uit 1886,heeft een cupido op de ronde schijf die als deze omhoog wordt geschoven de delen goed bij elkaar klemt als de zoom tussen de ronde schijven is geklemd*Afmetingen:
*13.5 cm lang,
*Ronde schijf met cupido, doorsnede: 4.5 cm
€0,00

VINTAGE BERLIJNS ZILVEREN GESP

Chique vintage imitatie zilveren gesp.De gesp is gemaakt van Berlijns zilver oftwel armeluis-zilver.Het materiaal is een legering van koper, zink en nikkel ook wel Alpaca genoemd.*Afmetingen:
*11x4 cm
€10,00

PAAR ZWARTE VINTAGE KUNSSCHAATSEN

Leuk decoratief paar zwart vintage, kunstschaatsen met vetersluiting van het merk Polar. De leren schaatsen zijn veel gebruikt en in redelijke staat, wel heel leuk om met groen of bv een krans op te hangen*Afmetingen:
*Ijzer: 29 cm lang, 23 cm gemeten vanaf onderkant hak tm bovenkant op kuithoogte
€39,50

ANTIEK HANDGEMAAKT KRALEN TASJE

Antiek hand gemaakt kralen tasje, zeer decoratief met groene en grijs/bruine kraaltjes*Afmetingen:
*12 cm lang inclusief kraaltjes gemeten,10 cm breed gemeten inclusief kraaltjes
*Doorsnede handvat: 5cm
€42,50

ANTIEK MODE TIJDSCHRIFT LA MODE ILLUSTREE UIT 1878

Prachtige antieke modekrant La Mode Illustree uit de Victoriaanse tijd met mooie illustraties waaraan goed te zien is hoe de Franse mode er toen uit zag. Het Franse modetijdschrift is gedateerd op 17 Februari 1878. Het tijdschrift is in goede staat, alleen de bladzijden zijn niet meer helemaal aan elkaar bevestigd*Afmetingen:26x 36 cm
€13,50