Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


MODE(Mode tijdchriften, kleding, schoenen, sierraden, hoedjes etc)

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEK PAAR ZWARTE LEREN KINDERSCHOENTJES

Schattig paar antiek zwart leren meisjes schoentjes met veter sluiting. De schoentjes zijn maat 20 en in goede staat.Datering rond 1900*Afmetingen:
*zool 14 cm, neus 5.5 cm breed
€72,50

ANTIEK VICTORIAANS KINDER ROUW MUTSJE

Prachtig antiek kindermutsje wat gedragen werd bij rouwkleding. Het mutsje heeft een bontrandje langs de randen een zwart satijnen lint om het mutsje vast te strikken.Het Victoriaanse mutsje is in goede staat,een klein beetje uit vorm bij de rand maar is niet storend.*Afmetingen:
*28 cm plat gemeten vanaf bovenzijde tm lapje in de nek.
*gemeten vanaf bovenkant bont randje tot achterhoofd ± 11.5 cm
€49,50

ANTIEK LEREN REISBOX METo.a NAAIGEREI,EEN PENNETJE EN EEN SCHAARTJE

Als de dames vroeger op reis gingen werd dit antiek leren boxje meegenomen om allerlei handige spulletjes die een dame nodig heeft toch bij zich te hebben.Het werd ook wel Ladies Companian genoemd.Het antieke doosje is bekleed met zwart leer en mooi versierd. Het zwart leren doosje herbergt spelden,schaartje een vingerhoedje,potloodje,kartonnetje om op te schrijven,een klein borsteltje en twee pincetten.*Afmetingen:
*9.5x 4.5x 4.5
€148,00

ANTIEK HOUTEN SCHOENENSPANNERS

Zeer decoratief dit paar antiek houten schoenenspanners*Afmetingen:
*26 cm lang, breed 7 mc gemeten onderkant spanner.
*hoogte tm knop 12 cm
€28,50

OUD FRANS MODE TIJDSCHRIFT LA MODE FRANCAISE UIT 1894

Heerlijk om in dit antieke Franse modetijdschrift, La Mode Francaise te bladeren en te zien hoe de mode eind 1800 er uit zag. In deze uitgave van 13 Januari 1894 mode voor kinderen en dames, voor binnen en buiten, en ook enkele borduurpatronen.In de advertenties is te zien wat voor producten voor verschillende doeleinden er te koop waren.Leuk om in te lezen of bijvoorbeeld in te lijsten.
TIP:Maak een mooie kopie en plak die bv op een opbergdoos.*Afmetingen:
*27.5x 37.5
€13,50

PRACHTIG ANTIEK PAAR BRUIN SUEDE HANDSCHOENEN GEMAAKT VOOR SELFRIDGES

Heel zacht voelen deze antiek bruin suède lange handschoenen.De handschoenen zijn in Frankrijk gemaakt, speciaal voor het bekende warenhuis Selfridges.De handschoenen zijn in zeer goede staat.Mist 1 knoopje*Afmetingen:
*56 cm lang
DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€48,50