Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


MODE(Mode tijdchriften, kleding, schoenen, sierraden, hoedjes etc)

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

PAAR BROCANTE HOUTEN SCHAATSEN

Vroeger leerde we schaatsen op deze houten schaatsen die onder laarzen of schoenen werden gebonden.Van Firma de Friesch uit Heerenveen*Afmetingen:
*41 cm lang
€12,50

PRACHTIG ANTIEK PAAR BRUIN SUEDE HANDSCHOENEN GEMAAKT VOOR SELFRIDGES

Heel zacht voelen deze antiek bruin suède lange handschoenen.De handschoenen zijn in Frankrijk gemaakt, speciaal voor het bekende warenhuis Selfridges.De handschoenen zijn in zeer goede staat.Mist 1 knoopje*Afmetingen:
*56 cm lang
DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€48,50

OUD FRANS MODE TIJDSCHRIFT LA MODE ILLUSTREE UIT 1880

Prachtige antieke modekrant La Mode IIlustree uit de Victoriaanse tijd met mooie illustraties waaraan goed te zien is hoe de Franse mode er toen uit zag. Het Franse modetijdschrift is gedateerd op 15-02-1880*Afmetingen:26x 36 cm
€13,50

VINTAGE BENEN WAAIER MET WITTE VEERTJES IN ORIGINELE ZWARTE DOOS*VERKOCHT*

In de mooie zwarte doos een vintage benen waaier bekleed met witte veertjes. De doos heeft een scheur in de deksel*Afmetingen:
*Doos:34 cm x 6x 6.5
*Waaier open :± 58 breed x 33 hoog
*Waaier dicht:34x 4.5
€0,00

VINTAGE WINKELKAART VOOR KOSTUUMS

Heel decoratief. deze vintage kartonnen kaart in zwart/wit werden in de winkel gebruikt om bij de kostuums neer te zetten*Afmetingen:
*15.5x 20.5

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST EwRDEN VERZONDEN, ALS U EVEN EEN MAILTJE STUURT MET UW ADRESGEGEVENS KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€11,50

VICTORIAANS DUITS MODE MAGAZINE UIT 1897

Leuk om even terug in de tijd te gaan met dit Duitse modetijdschrift, genaamd Illustrirte Frauen-zeitung.In deze uitgave van 15 December 1897 zijn japonnen, jassen , sierraden en andere mode accessoires .Ook een overzicht van Victoriaanse artikelen voor gebruik in huis. Mooi blad om in te bladeren of om bv de platen in te lijsten.Helaas zitten de bladen niet meer aan elkaar vast*Afmetingen:
*28.5x 39
€13,50