Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


SERVIESGOED, PORSELEIN EN AARDEWERKEN ARTIKELEN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BROCANTE ROOMKLEURIGE PORSELEINEN SAUSKOM MET BLAUWE BLOEMETJES

Brocante roomkleurige porseleinen Engelse sauskom bedrukt met blauwe bloemtjes .Leuk ter decoratie in de brocante keuken.Onder het kannetje een merkje waaruit blijkt dat het uit 1897*Afmetingen:
*22 cm gemeten van handvat tm schenktuit *Hoogte tm handvat 10.5 cm
€15,00

VINTAGE ROOMKLEURIG MET GOUDEN PORSELEINEN ZEEPBAKJE MET DEKSEL

Leuk decoratief roomkleurig porseleinen ovalen zeepbakje met deksel.Op de deksel en het bakje versieringen in goud. Diverse gebruikssporen.*Afmetingen:
*21x 9x 7.5 cm hoog
€14,50

BROCANTE PORSELEINEN KLOK

Sierlijk brocante porseleinen klokje met romantische afbeelding.Of het klokje nog werkt weten we niet, er is helaas geen sleuteltje meer bij op hem op te winden.Op de afbeelding een jongeman en jongedame met een hondje, versieringen met rode en roze bloemetjes en gouden krullen. Het klokje is in goede staat.*Afmetingen:
*20.5x 11.5
€25,00 €17,50

BROCANTE ROMANTISCHE PORSELEINEN VAAS

Decoratieve Engelse brocante vaas van porselein. De porseleinen vaas heeft een romantische afbeelding met muziek makende dames en engeltjes die worden gade geslagen door een heer die een pijp rookt.Verder is de vaas versierd met bloemen en sleetse goudkleurige versieringen.De vaas is in goede staat*Afmetingen:
*20.5 x 9 cm (doorsnede onderkant)
€24,00 €12,50

BROCANTE DECORATIEF PORSELEINEN VAAS/KAARSHOUDER

Vermoedelijk heeft deze brocante "vaas" ergens op vast gezeten, maar precies weten we het niet. De "vaas" is wel heel leuk en decoratief en eventueel te gebruiken als kaarshouder.De romantische afbeeldingen zijn verschillend en laten een dame en heer zien, waar bij de heer de dame het hof probeert te maken.*Afmetingen:
*24.5 cm lang x 7.5 cm breed, doorsnede onderkant 7.5 cm
€18,00 €10,00

VINTAGE KINDER WARMHOUDBORDJE

Leuk vintage warmhoudbordje met de afbeeldingen van de seizoenen.Het afdekdopje is nog aanwezig en werkt naar behoren.De afbeeldingen zijn nog goed duidelijk zichtbaar op het porseleinen bordje dat gemaakt is in de veertiger jaren van de vorige eeuw.*Afmetingen:
*Doorsnede 21 cm, inclusief tuit 24.5, hoogte 5 cm
€32,50