Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


TEXTIEL,ALLES WAT TE MAKEN HEEFT MET KLEDING,KANT, NAAIGEREI,NAAIMANDJES EN FORNITUREN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEK MEETLINTJE IN CELLULOID BLOEMENMANDJE

Vroeger deden de dames veel aan handwerken en hadden dan een mandje vol met allerlei spulletjes om dit te kunnen doen. Zo ook dit meetlintje dat verwerkt is in een celluloid mandje met bloemen.Het lintje rolt niet helemaal soepel meer op.*Afmetingen:
*4 cm hoogx 4.5x 3
€58,50

VICTORIAANS PARELMOEREN SCHELPJEDOOSJE MET VINGERHOEDJE

Mooi parelmoeren Victoriaans schelpen doosje met koperen randje en sluiting.In het schelpje werd een vingerhoedje bewaard. Het schelpje is in goede staat en dateert rond 1890*Afmetingen:
*5x2.5x 3.5
€42,50

BROCANTE MEETLINTJE MET GEBOORDUURDE ROOS

Brocante meetlintje met zwart stoffen bovenkant met daarop een roos geborduurd.Het meetlintje rolt nog prima op*Afmetingen:
*Doorsnede 3.5 cm x 1 cm

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€23,50

VINTAGE VERPAKKING ONGEBRUIKT BAND VOOR O.A ONDERGOED

Vintage verpakking ongebruikt band.Het band werd gebruikt bij het vervaardigen van o.a ondergoed en corseletten in de jaren 50/60*Afmetingen:
*8.5x 8.5 en pakje 4: 10x7

***Prijs per stuk***

Tijdens het bestel proces kunt u het nummer aangeven, van het pakje(jes) die u wilt bestellen in het vakje opmerkingen

*DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN.
€5,75

VINTAGE METALEN DAMESSCHOEN SPELDENKUSSEN

Leuke vintage metalen speldenkussen in de vorm van een dames schoen.Op de neus van de schoen de initialen E.T en in de schoen het sleetse fluwelen kussentje waar de spelden in konden worden geprikt.*Afmetingen:
*10x5x3
€27,50

VINTAGE HOUTEN SOKKENSTOP HULP

Nog in het originele doosje een houten sokkestophulp. De houten schijf werd in de sok gestopt waarbij de veer erom heen werd gespannen,zo kon men gemakkelijk de sok stoppen met het bijgeleverde gereedschap.*Afmetingen:
*Ø schijf:6.5 cm
*Doosje8x3.5x8
€23,50