Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


VERKOCHT

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BROCANTE GLAZEN WASBORD*VERKOCHT*

Wat hebben wij het toch makkelijk tegenwoordig met een wasmachine, vroeger moest er geschrobd worden met behulp van in dit geval een glazen wasbord. Dit brocante glazen wasbord is duidelijk goed gebruikt maar daardoor juist erg charmant!


Er zit een scheurtje in bovenste latje, maar het wasbord zit evengoed nog stevig in elkaar.
€0,00

VINTAGE KRISTALLEN GESLEPEN PARFUMFLESJE MET KRISTALLEN STOP*VERKOCHT*

Prachtig heldere vintage kristallen parfumflesje.Het kristallen flesje is prachtig geslepen en ook de kristallen stop is mooi vormgegeven.Het flesje is mooi helder en in zeer goede staat, een paar hele kleine beschadigingen op stop en flesje zelf maar zijn niet storend*Afmetingen:
*Hoogte 8 cm
*Doorsnede onderkant 3.5cm
€0,00

VINTAGE VERPAKKING ROBERTS WINDSOR MET NOG ONGEBRUIKTE TOILETZEEPJES*VERKOCHT*

In deze vintage verpakking van Roberts Windsor toilet zeep nog drie keurig verpakte ongebruikte toiletzeepjes. Op het doosje een afbeelding met allerlei bloemen*Afmetingen:
*15x8x 2.5
€0,00

VINTAGE ONGBERUIKT BRIDGE SCORE BOEKJE MET AFBEELDING PIERROT*VERKOCHT*

Vintage score boekje voor bridge uit de jaren 30.Voor op het boekje de afbeelding van een pierrot bij een lantaarnpaal.*Afmetingen:
*9x 13(gesloten)

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€0,00

VINTAGE ONGBERUIKT BRIDGE SCORE BOEKJE MET AFBEELDING DAME IN ROZE JURK*VERKOCHT*

Vintage score boekje voor bridge uit de jaren 30.Voor op het boekje de afbeelding van een dame in een roze rok met een zwart jasje en hoed met veren.*Afmetingen:
*9x 13(gesloten)

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€0,00

VINTAGE GLAZEN DIENBLAADJE MET PAPIEREN INLEG TUSSEN HET GLAS*VERKOCHT*

Prachtig dienblad met metalen geel koperkleurige rand en mooi bewerkt handvat.Tussen het glas een mooi opengewerkt roomkleurig papieren kleedje. Het dienblad staat op mooi gevormde pootjes.De bladen dienden vroeger om het bijpassende kapstel op te leggen welke dan op de kaptafel werden neergezet.*Afmetingen:
*37x 20cm
€0,00