Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


ZILVER EN VERZILVERDE ARTIKELEN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEK ZILVEREN ZOUTSCHAALTJES

Prachtig bewerkte zilveren zoutschaaltjes uit 1895.*Afmetingen:
*9x 8x 2.5 cm hoog

*Prijs per 2
€85,00

ANTIEK KRISTALLEN KAPTAFELPOT MET ZILVEREN DEKSEL UIT 1918

Mooi, strak gevormde kristallen pot met zilveren deksel, gemerkt Londen 1918. De pot is ooit onderdeel geweest van een set met diverse potjes met allerlei verzorgingsproducten voor de dame des huizes.*Afmetingen:
*7.5x9x5
€52,50

ANTIEK ZILVEREN POSTZEGEL DOOSJE

Antiek Engels zilveren postzegeldoosje.Het doosje kon worden vastgemaakt aan een chatelaine.Het zilver is gekeurd in Birmingham on 1909. Op enkele plekken wat gedeukt*Afmetingen:
*3.5x2.5

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€95,00

ANTIEK KRISTALLEN POTJE MET ZILVEREN DEKSEL

Mooi antiek kristallen potje dat ooit onderdeel was van een set met meerdere potjes die op de kaptafel stonden van de dame des huizes.Op de zilveren deksel een mooi monogram gegraveerd in het zilver dat gekeurd is in 1917 in Birmingham.Wat kleine butsjes in het dekseltje*Afmetingen:
*5.5 cm hoog, doorsnede 5 cm
€42,50

ANTIEK KRISTALLEN STROOIERTJE MET ZILVEREN DOP*VERKOCHT*

Lief antiek strooiertje van mooi helder kristal met zilveren dopje. In het dopje gaatjes in de vorm van een ster. Het zilver is gekeurd in Birmingham in1900*Afmetingen:6 cm hoog, doorsnede:3.5 cm
€0,00