Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


Bestelinstructie

HOE KAN IK BESTELLEN?

Voor bestellen is een account vereist, en moet u ingelogd zijn.

Mocht u de nieuwsbrief willen ontvangen kunt u dit ook aanvinken in uw accountgegevens.Dit kan ook zonder account,rechtsonderaan de homepagina. Al uw gegevens zullen niet worden gedeeld met derden, voor verdere privacy info zie onderaan de home pagina in de grijze balk.

 

U kunt nu rondkijken in de webwinkel, artikelen op uw verlanglijstje zetten of direct in de verzamelmand plaatsen. Rechtsboven aan de pagina kunt u altijd weer kijken in het verlanglijstje of de verzamelmand.

 

Als u de bestelling wilt afronden klikt u rechtsboven op de verzamelmand. Als u op de verzamelmand gaat staan met pijltje ziet u wat er in de mand zit, pas als u er op klikt kunt het gehele overzicht van de verzamelmand bekijken en eventueel artikelen verwijderen.

 

LET OP: MINIMALE BESTELBEDRAG PER ORDER EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN IS 5 EURO.

 

 

 

EEN ARTIKEL VERWIJDEREN UIT DE VERZAMELMAND

 Als u een artikel uit de verzamelmand wilt verwijderen kunt u in de linkerkolom, onder de kolom verwijderen, het vakje aanklikken voor het artikel dat u wilt verwijderen, dan klikt u op verzamelmand bijwerken, rechtonders het overzicht met artikelen, het artikel is nu uit de verzamelmand verwijderd.

 

Onder het artikel overzicht kunt u ook aanvinken, onder mijn aankopen

-opsparen (info hierover vind u onder het kopje opsparen) of 

mijn opgespaarde aankopen uitleveren.( uw opgespaarde aankopen worden samen met de net gemaakte bestelling aan u uitgeleverd)         

Verder kunt u eventueel nog een opmerking neer zetten.      

Vervolgens gaat u rechtsonder naar Totaal berekenen. Om verder te gaan dient u eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.                                                                                                                                              

Dan komt u bij faktuuradres, hier klikt u het gewenste adres aan en vervolgens op verder.

U bent nu bij het tabje verzendadres.(2)

- U kunt hier kiezen voor afhaal locatie:

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een mail naar u verzenden ,(nadat uw bestelling volledig is afgerond)zodat er een afspraak gemaakt kan worden om de bestelde artikelen op te halen in Heiloo-NH. Betaling is dan al voldaan in d e webshop

 -Of u kiest: selecteer een verzend adres uit uw adresboek of voer nieuw adres in (bv als u als kado wilt versturen naar iemand)

Als u de keus heeft gemaakt klikt u op verder.

 

U komt nu bij het tabje verzendwijze:(3)

 

Hier zijn de verzendkosten te zien, u kunt nu op verder klikken

U komt nu op tabje 6,links ziet u de gegvens van het faktuuradres en de betaalwijze, rechts de gegevens van het verzend adres en de verzendmethode.

Daaronder ziet u een overzicht van uw bestelling, met rechtsonderaan het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

Hierna klikt u op bevestig en komt u in het volgende scherm bij de betaalmethoden die u daar kunt kiezen om vervolgens de betaling af te ronden.

NB: u kunt kiezen voor betalen met de Ideal QR code scanner, u moet dan eerst de app via de playstore op uw telefoon downloaden en niet vergeten deze te activeren.(er wordt dan een eenmalige overmaking van 0,01 ct gevraagd. 

Als de betaling is afgerond komt u automatisch terug in de webshop bij de besteldetails waar uw hele bestelling te zien is, en is afgerond.

 

 Als u bestelling bij ons binnen is gaan wij uw order met zorg verpakken (incidenteel zullen wij gebruik maken van reeds gebruikt verpakkingen) en zo snel mogelijk versturen. U ontvangt dan van ons een email met daarin het track & trace nummer van de verzending. Op de webside van de bezorger kunt u dan uw verzending verder volgen.

Het kan zijn dat een andere klant u voor is geweest met bestellen, u krijgt dan zo snel mogelijk bericht dat wij helaas het artikel niet kunnen leveren.

 

**Ook kunt u onder het kopje : Mijn Account, de status van uw bestelling terugvinden. Wilt u de faktuur downloaden of afdrukken kan dit onder kopje bestellingen , u klikt dan details aan (aan de rechterkant) vervolgens kunt u de keuze maken.**