Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


DIVERSEN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEK PORSELEINEN MINI VAASJE MET ZILVEREN RAND

Lief antiek klein bruin porseleinen vaasje met afbeelding van een heer die geniet van muziek die een muzikant maakt.De rand is van zilver en gedateerd 1912, gekeurd in Londen.*Afmetingen:
*8 cm hoog, doorsnede onderkant 8 cm
€15,00

OUDE RECLAME PLAAT BROOKE'S SOAP

Mooie reclame afbeelding uit een tijdschrift uit Januari 1892, voor Brooke's soap. Leuk om in te lijsten*Afmetingen: 29.5x 40.5
€10,00

ANTIEK RECLAME KAARTJE VAN COTTOLENE BAKVET

Decoratief Amerikaans reclamekaartje in steendruk van het Amerikaanse Cottolene. Het middel werd gebruikt om te bakken en werd gefabriceerd door Fairbank Company.*Afmetingen:
7.5x 13
€8,00

VINTAGE LEEG BLAUW SIERADENDOOSJE VOOR DASSPELD*VERKOCHT*

Dit vintage blauwe juwelendoosje in rechthoekige vorm, gedrapeerd in de luxe van fluweel en satijn aan de binnenkant, spreekt tot de verbeelding als geen ander object. Dit type doosje, vaak afkomstig uit vervlogen tijden, vertelt een verhaal van verfijning, rijkdom en persoonlijke geschiedenissen.

De binnenbekleding van fluweel en satijn speelt een cruciale rol, niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Fluweel, met zijn diepe, zachte textuur, biedt bescherming tegen krassen, waardoor het ideaal is voor het bewaren van kostbare juwelen. Satijn, glad en glanzend, voegt een extra laag van luxe toe. Samen vormen ze een beschermende cocon voor de schatten die binnenin bewaard worden.*Afmetingen:
*9x3.5
€0,00

VINTAGE KOFFERTJE MET GEBLOEMDE BEKLEDING

Dit vintage koffertje met een gebloemde binnenkant is niet alleen een charmant accessoire, maar ook een praktische opberger voor toiletartikelen, naaigerei, of welke kleine spulletjes dan ook die je graag georganiseerd en op één plek bewaart. Het is een stukje van de nostalgie dat zowel functionaliteit als stijl in huis brengt. De bloemenprint aan de binnenkant voegt een vleugje vrouwelijkheid en verfijning toe, waardoor het openen van het koffertje elke keer weer een klein plezier wordt. combinatie van schoonheid en geschiedenis. Het koffertje kan afgesloten worden met het nog aanwezige sleuteltje*Afmetingen:29cm brx11 cm hoogx15cm diep
€32,50