Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


FLESSEN, GLAZEN POTTEN EN ANDERE GLAZEN ITEMS

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEK VICTORIAANS'PENNY LICK' GLAASJE

Dit zogenaamde Victoriaanse Penny Lick glaasje werd aan het einde van 1800 gebruik. Voor een penny werd er ijs in het glaasje geschept en kon dit klant dit oplikken. Door het dikke glas leek het alsof je een grote schep ijs kreeg.Als het ijsje op was werd het glaasje terug gegeven en weer op nieuw gevuld ,zonder deze schoon te maken. Uiteindelijk werd het niet meer gebruikt vanwege de hygiene*Afmetingen:
*9 cm hoog
*Doorsnede bovenkant 5 cm
*Doorsnede onderkant: 4.0 cm
€32,50

VINTAGE KRISTALLEN GESLEPEN VIERKANTE PARFUMFLES*VERKOCHT*

Prachtige geslepen vierkant, kristallen parfumfles met mooi geslepen stop.De kristallen fles is in goede staat ,heeft enkele kleine beschadigingen ook op de stop, maar die zijn bijna niet te zien en zeker niet storend.*Afmetingen:

*4 x4 cm ,12.5 cm hoog.
€28,50

VINTAGE BRUIN GLAZEN SODA MINT PILLEN POT

Vintage bruin glazen pot met kurken dop, waar vroeger soda mint tabletten in hebben gezeten.De kurk is niet geheel meer in tact.*Afmetingen:
*9 cm hoog, doorsnede 5 cm
€9,50

VINTAGE MOOIE GEVORMDE KRISTALLEN PARFUMFLES*VERKOCHT*

Prachtig gevormd deze kristallen vintage parfumfles met kristallen dopje.Van het dopje is een klein blusje af van het puntje maar valt eigenlijk niet op. Het flesje is mooi helder en in goede staat.*Afmetingen:
*12x 5 x 5 cm
€0,00

VINTAGE KRISTALLEN GESLEPEN PARFUMFLES MET KRISTALLEN STOP*VERKOCHT*

Prachtig heldere vintage kristallen parfumfles.De fles is prachtig geslepen en ook de kristallen stop is mooi vormgegeven.De fles is mooi helder en in zeer goede staat, een paar hele kleine beschadigingen op stop en flesje zelf maar die zijn bijna niet te zien.*Afmetingen:
*Hoogte 14.5 cm
*Doorsnede onderkant 4 cm
*Omtrek fles ± 18 cm op breedste gedeelte
€0,00

VINTAGE KRISTALLEN GESLEPEN PARFUMFLESJE MET KRISTALLEN STOP*VERKOCHT*

Prachtig heldere vintage kristallen parfumflesje.Het kristallen flesje is prachtig geslepen en ook de kristallen stop is mooi vormgegeven.Het flesje is mooi helder en in zeer goede staat, een paar hele kleine beschadigingen op stop en flesje zelf maar zijn niet storend*Afmetingen:
*Hoogte 8 cm
*Doorsnede onderkant 3.5cm
€0,00