Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


FOTO'S,FOTO BOEKJES, FOTO'S IN LIJST, LEGE FOTOLIJSTEN,PASPARTOUTS

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEKE FOTO VAN EEN ECHTPAAR UIT EINDE VAN 1800

Antieke foto van een dame en heer genomen aan het einde van 1800*Afmetingen:
*6.5x 10.5 cm
€3,00

ANTIEKE FOTO VAN DRIE VERMOEDLIJK BROERS

Antieke foto van drie serieus kijkende jongemannen, waarschijnlijk broers.*Afmetingen":
*6.5x10.5
DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€3,00

VINTAGE DUBBEL ZILVEREN FOTOLIJSTJE

Lief vintage blauw fluwelen fotolijstje met zilveren rand.Nog 1 foto aanwezig.Het zilver is gemerkt in Londen in 1967.Het lijstje is om neer te zetten en kan niet worden dichtgeklapt*Afmetingen:
*11 x6.5

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€57,50

ANTIEKE AMBRO FOTO IN LEREN HOES

Antiek leren hoesje uit de Victoriaanse tijd,waarin een zogenaamde amro foto is geplaatst.Deze techniek van foto's maken dateert uit het midden van de 19 eeuw. Op de foto een dame zittend afgebeeld.Om de foto een goudkleurig rand.Aan de linker binnenkant van het hoesje, mooi bewerkt rood fluweel dat als een kussentje diende om de foto te beschermen. Het hoesje kon als een boekje worden dicht geklapt en werd met een klein haakje gesloten.Zo kon het fotootje veilig mee worden genomen op reis.*Afmetingen:
*Dichtgeklapt: 6x 7.5 cmx 1.5 cm
€72,50

ANTIEK AMBRO FOTOOTJE VAN KLEIN MEISJE

Lief antiek fotootje van een klein meisje zittend op een stoel,met leren omranding. Aan de bovenkant zit een ringetje bevestigd zodat het fotootje kon worden opgehangen. De foto uit de Victoriaanse tijd wordt een ambro genoemd, deze techniek van foto's maken dateert uit het midden van de 19 eeuw. Om het fotootje een mooi bewerkte goudkleurige rand.*Afmetingen:
*6x7.5
€48,50

ANTIEK AMBRO FOTOOTJE VAN DAME IN PRACHTIGE JURK

Antiek fotootje van een dame in een prachtigeg jurk.Het fotootje heeft een leren omranding. Aan de bovenkant zit een ringetje bevestigd zodat het fotootje kon worden opgehangen De foto uit de Victoriaanse tijd wordt een ambro genoemd, deze techniek van foto's maken dateert uit het midden van de 19 eeuw. Om het fotootje een mooi bewerkte goudkleurige rand.*Afmetingen:
*6x7.5
€48,50