Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


MEDISCH

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

VINTAGE GEVULDE ZWARTE VERBANDDOOS VAN KUNSSTOF

Mooie zwarte vintage verbanddoos van kunststof met metalen sluiting.De pakjes met verbindmiddelen zijn allemaal nog vol, of ze allemaal de originele zijn kunnen wij niet met zekerheid zeggen.De verbandoos is in goede staat*Afmetingen:
*20x 6x 12
€28,50

VINTAGE GLAZEN FLESJE WOODWARD'S GRIPE WATER*VERKOCHT*

Leuk decoratief vintage glazen flesje met metalen dopje, waar vroeger grip water, oftewel een middel tegen koliek, maag en darm krampen bij baby's in heeft gezeten.Het dopje is wat roestig verder is het flesje in goede staat.*Afmetingen:
*15 cm hoog, x 6.5 x3.5
€0,00

VINTAGE GLAZEN MAATBEKERTJE

Vintage glazen maatbekertje die gebruikt werd in de apotheek, met schenk tuitje.De cijfers zijn in het glas gegraveerd. Een klein blusje uit de rand , verder in goede staat.*Afmetingen:
*8.5 cm hoog, doorsnede voetje: 5 cm, bovenkant inclusief tuitje 7 cm
€8,75

VINTAGE FLESJE MET GAAS IN LINT VORM

Vintage Engels glazen potje met met metalen dekseltje uit . In het potje zit gaas in 'lint'vorm, dat door een tuutje in het dekseltje naar buiten getrokken kon worden.*Afmetingen:

*7x 4 cm (doorsnede)
€12,95

VINTAGE GLAZEN POTJE PILLEN

Vintage glazen potje met kurkje.In het potje nog een groot aantal ovale bruine pillen, of dit de originele pillen zijn kunnen wij niet met zekerheid zeggen.Volgens het Engelse etiket werden de medicijnen gebruikt bij nierproblemen.*Afmetingen:
*8.5 cm hoog en 2 cm
€9,50

VINTAGE BLAUW GLAZEN FLESJE CASTOR OIL

Mooi vintage blauw glazen flesje castor oil, oftwel wonderolie.De olie werd gebruikt voor diverse huis-tuin en keuken toepassingen en werd soms als toevoeging in smeermiddelen gebruikt. Het zegel van het flesje is nog gedeeltelijk in tact, dus is het flesje waarschijnlijk nooit opengemaakt.Het flesje is nog behoorlijk gevuld met olie. Op het flesje het originele rode etiketje.*Afmetingen:

*12 cm hoog, doorsnede onderkant 2.5 cm
€17,50