Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


RSS

Nieuwe producten

DIVERSE OUDE FOTO'S VAN HEREN

Foto's van heren uit vroeger tijden**Prijzen €3,50 pst**

***Kijk onderaan de pagina***
€3,50

ANTIEK HOUTEN PILLENSNIJDER

Antiek houten pillensnijder uit de periode rond 1900 gebruikt door de apotheker om pillen te maken. Gemaakt door het Londense Lynch&co.In de koperen richels werden rolletjes gemixte medicijnen gelegd, door het gedeelte met de handvaten erop te duwen en te bewegen werden een heleboel pilletjes gesneden in 1 keer.*Afmetingen:
*Onderste gedeelte 11.5 cm x 30 cm lang *Gedeelte met de handvaten: 36 cm van handvat tm handvat, 6 cm breed
€135,00 €110,00

BROCANT VIERKANTEN RINGENSTANDAARDJE VAN PORSELEIN

Lief ringenbakje in vierkante vorm waar aan de gouden "takjes"de ringen kunnen worden opgehangen. Het sleetse bakje is versierd met goud kleurige accenten en kleine bloemetjes.*Afmetingen:
*8 cm hoog, x 7.5x7.5
€8,95

VINTAGE LIMOGES HOEDENPENNENPOT

Mooie gedecoreerde porseleinen vintage hoeden pennenpot van het merk Limoges. Aan de rand van het schoteltje is een klein blusje af*Afmetingen:
*13 cm hoog, doorsnede onderkant 9.5 cm
€38,50 €19,00

BROCANTE LEUK GEVORMDE SERVEERSCHAAL GEDECOREERD MET ROZE BLOEMEN

Weer eens wat anders deze leuk gevormde brocante serveerschaal.De schaal is wit gedecoreerd met roze bloemen.*Afmetingen:
23.5x 28
€17,50 €11,00

VINTAGE GLAZEN STOPFLES

Vintage glazen fles met stop*Afmetingen:
*16.5x doorsnede 6 cm
€10,00

REPLICA ART NOUVEAU TINNEN HOUDER MET VAAS

Mooie tinnen, replica vaas in de mooie art nouveau stijl. Een dame houd de smalle glazen vaas, geschikt voor een paar bloemen of bv een enkele roos vast met haar handen.*Afmetingen:
*vaas 29 cm hoog. Doorsnede onderzijde 17 cm
€175,00

BROCANTE GROTE GIETIJZEREN TUIN OORVAAS

Decoratieve brocante gietijzeren vaas*Afmetingen
*39cm gemeten van oor tm oor, 28cm doorsnede, hoogte 18cm

**De vaas is zwaar**
€68,50

ANTIEK FLESJE SHEM-EL-NESSIM PARFUM

Antiek flesje met een parfum dat gekocht werd door en voor (Britse)dames uit de hoger klasse die zich een reisje naar Egyte konden permitteren. Shem El Nessim betkent betekent zucht van de wind. Het flesje is nog voor ongeveer de helft gevuld en werd geproduceerd door het Engelse Grossmith & son*Afmetingen:
*9.5 cm hoog, 4 cm breed
€137,50

ANTIEKE AMBRO FOTO DAME IN LEREN HOES

Antiek leren hoesje uit de Victoriaanse tijd,waarin een zogenaamde am bro foto is geplaatst.Deze techniek van foto's maken dateert uit het midden van de 19 eeuw. Op de foto een dame zittend afgebeeld.Om de foto een goudkleurig rand.Aan de linker binnenkant van het hoesje, mooi rood fluweel dat als een kussentje diende om de foto te beschermen. Het hoesje kon als een boekje worden gesloten.Zo kon het fotootje van de geliefde persoon veilig mee worden genomen op reis.In goede staat,wel een licht gekleurd randje op de foto zichtbaar*Afmetingen:
*Gesloten: 6x 7.5 cmx 1.5 cm


DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€78,50 €68,50