Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


OP DE KAPTAFEL, ALLES BETREFFENDE DE PERSOONLIJKE VERZORGING VAN EEN DAME

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEK ROND BLAUW FLUWELEN SPELDENKUSSEN

Leuk rond blauw fluwelen speldenkussen met mooi opengewerkte rand om het doosje. Op de bovenkant, wat ook een dekseltje is, een sierlijke decoratief randje en een ornamentje met in het midden een blauw glazen steen.Het spelden kussen heeft ook nog ruimte voor bv sieraden*Afmetingen:

*Doorsnede 10 cm, hoogte 6 cm
€28,50

VINTAGE CUTEX SETJE VOOR MANICURE

In dit vintage doosje van Cutex een aantal artikelen voor het verzorgen van de nagels.In een doosje een flesje voor verzorging van de nagelriemen.Verder een vijltje en een wit potloodje om de nagels wit te maken,ook nog aanwezig een bokkenpootje*Afmetingen:
*8.5x 9x3
€15,00

VINTAGE DOOSJE VAN HAARSPELDEN

Vintage doosje met nog enkele haarspelden erin*Afmetingen:
*10x5x1.5

*DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€9,95

SET OUDE ORIGINELE ETIKETTEN VAN HAARPRODUCTEN

Set van 6 vintage originele etiketten van haarproductenDIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€15,00

VINTAGE KRISTALLEN POTJE GEURZOUT MET ZILVEREN DEKSELTJE

Sierlijk vintage potje met daarin geurzout. Het kristallen potje wordt afgedekt met een mooi bewerkt zilveren dopje. In het zilveren dopje is het keurmerk van Londen te zien uit 1922.Het dopje is door het vele gebruik niet geheel meer ongeschonden*Afmetingen:
*8 cm hoog, doorsnede onderkant:3.5cm, bovenkant: 2 cm
€40,00 €32,50

ANTIEKE RONDE PARFUMVERSTUIVER MET ZILVEREN RAND UIT 1914

Antieke kristallen ronde parfumverstuiver met zilver rand.Als de verstuiver op en neer bewogen wordt kan de parfum opgespoten worden. De zilveren rand is gemerkt in Londen in 1914, de rand heeft wel een beschadiging,zie foto*Afmetingen:
*14 cm hoog,doorsnede ongeveer 5cm, onderkant 3.5 cm
€67,50