Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


OP DE KAPTAFEL, ALLES BETREFFENDE DE PERSOONLIJKE VERZORGING VAN EEN DAME

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

VINTAGE POEDERDOOS REVE D'OR VAN PIVER PARIS

Prachtige ongebruikte blauw met gouden vintage poederdoos Reve d'or van Piver Paris in art deco stijl vormgegeven. Het doosje is in zeer goede staat en het originele doosje is er ook nog en in zeer goed staat, een uniek stukje!*Afmetingen doosje:
*7.5 x7.5x 3 cm
*Doorsnede poederdoos: 7 cm, hoogte 2.8 cm
€28,50

VINTAGE GLAZEN PARFUMFLACON RETOUR CHARMANT ZOFALY PARIS

En mooi sierlijk gevormd vintage Frans glazen parfumflacon uit de jaren 40 ,genaamd Retour Charmant gemaakt door Zofaly.
Het sierlijk glazen flesje is in goed staat, ook het mooi gevormde stopje is nog aanwezige en in goed staat*Afmetingen:
*6x 3.5x 2
€28,50

VINTAGE FLES EAU DE COLOGNE RUSSE MET KROONTJES STOPJE

Vintage vierkant glazen fles met kroontjes stopje. Wij vermoeden dat het etiket origineel niet op de fles hoort. Het etiket is waarschijnlijk wel origineel.*Afmetingen:
*Hoog tm stopje: 13.5 cm
*5.5x 5.5 cm
€17,50

VINTAGE PARELMOEREN SCHELPEN BEURSJE

Leuk vintage dames beursje voor muntjes.Het parelmoer op de buitenzijde heeft een handbeschilderde afbeelding met bloemetjes en een tekst die niet heel erg goed meer te lezen is.Vaak werden deze beursjes als souvenir gekocht.De rode vakjes binnenkant zijn nog in zeer goede staat. En het beursje sluit ook nog prima!*Afmetingen:6.0 x 5.5x 1.5
*In goede staat
€39,50

VINTAGE PARFUMFLESJE EXTRAIT DE VIOLETTE DE PARME

Uniek mooi vintage glazen flesje uit de jaren 20 van Roger & Gallet waar Extrait de Violette de Parme in heeft gezeten, een viooltjes extract wat nog steeds te ruiken is als je het dopje opendraait!*Afmetingen:
*10x 4 x 2.5
€44,50

VINTAGE STERLING ZILVEREN HAARBORSTEL

Heel mooie bewerkte sterling zilveren haarborstel van rond 1900.Helaas is de borstel een keer stuk gegaan en heeft iemand het geprobeerd te maken. Toch vonden wij dit een mooi exemplaar en met een beetje creatief denken is deze borstel een leuk decoratief item*Afmetingen: 23.5x 8.5
€12,50