Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


OUDE VERPAKKINGEN, HOEDENDOZEN,DOZEN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

VINTAGE CADBURY'S BLIK VAN TROPISCHE CHOCOLAATJES

Vintage metalen blik met blauw etiket waar vroeger tropische chocolaatjes van het merk Cadbury's in werden verkocht.Leuk decoratief blik.*Afmetingen:
*12.5 cm hoog,doorsnede 9 cm
€8,50

PRACHTIGE ANTIEKE ROOD FLUWELEN CHOCOLADE/SNOEPJESDOOS

Dit prachtige antieke mooi gevormde rechthoekige kistje, diende vermoedelijk als verpakking voor chocolade of snoepjes. Op de hoeken van het rode fluwelen kistje zijn goudkleurige blikken versieringen aangebracht, ook bovenop de deksel een mooie versiering in goudkleur met een ringetje om het kistje te kunnen openen. Op de hoeken van het rode fluweel is wat slijtage te zien.Het kistje is verder in goede staat.*Afmetingen:
20x 15x 4
€52,50

VINTAGE ROOMKLEURIG VERPAKKINGSDOOSJE VAN GOODWIN'S ZEEP

Decoratief vintage doosje van roomkleurig karton waar vroeger zeep van goodwin's werd verpakt.Aan de binnenkant van het doosje een lief papieren kanten randje.Leuk om het doosje een stukje open te zetten met bv een leuk zakdoekje erin zodat ook het kanten randje zichtbaar is.*Afmetingen:

*19.5x 10.5x 4.5
€12,50

VINTAGE VERPAKKINGSDOOS LUXEMBURGSE WEIS HOSINGEN CHOCOLADE

Vintage decoratieve kartonnen lege verpakkingsdoos van chocolatier Weis uit Hosingen Luxemburg waar pralines in werden verpakt.Op de doos de afbeelding van oude boeken. Doos is op 1 hoek wat beschadigd*Afmetingen:
*25x 22x 4
€14,50 €9,95

VINTAGE VERPAKKING MET KLEINE VELLETJES ZEEP

Vintage verpakking met hele dunne velletjes zeep erin die tussen de handen konden worden genomen en dan met wat water erbij konden de handen gewassen worden. Het pakje was afkomstig van Osman towels, een merk dat handoeken fabriceerde.Het pakje bevat nog 5 zeep velletjes.*Afmetingen:
*6x8.5

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€7,50

VINTAGE ZEEPDOOSJE VAN CUSSONS ZEEP UIT DE JAREN 50-60

Leuke vintage zeep verpakking van het Engelse Cussons cold cream.*Afmetingen:

*18.5x 9.5x 4
€11,50