Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


SERVIESGOED, PORSELEIN EN AARDEWERKEN ARTIKELEN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

OUD MOOI GEDECOREERD KLEIPIJPJE

Oud pijpje met op de kop een bloemetjesmotief ter dercoratie. Het pijpje is in goed staat. wel een breuk in het steeltje.*Afmetingen:
* 9 cm lang gemeten kop tm steel
*Kop:± 3 cm hoog, doorsnede 1.5 cm
€7,50

OUD KLEIPIJPJE

Oud pijpje met op de kop een handje,en op de andere kant een hartje ter dercoratie. Het pijpje is in goed staat.Er staat een nummer in de steel, in ieder geval een 9, verder niet meer goed te zien*Afmetingen:
*16 cm lang gemeten kop tm steel
*Kop:± 4 cm hoog, doorsnede 2 cm
€8,00

VINTAGE LICHT BLAUWE HALFDOLL

Vintage porseleinen halfdoll van een dame met lila hoed, lichtblauwe blouse met gele mouwen en oranje strik.*Afmetingen:
*5.5 cm hoog
*4.0cm breed, gemeten bij de ellebogen
*In goede staat
€28,50

VINTAGE LICHT BLAUWE HALFDOLL

Vintage porseleinen halfdoll van een dame met lichtblauwe blouse licht bruine kraag.In het hoog opgestoken kapsel roze bloemen bj de oren*Afmetingen:
*6. cm hoog
*2.5cm breed, gemeten bij de ellebogen
*Gemerkt: Foreign
€28,50

VINTAGE PORSELEINEN HALFDOLL

Lieve vintage porseleinen dame, gekleed in lila jurk en draagt een blauwe bloem in haar hand.Ze heeft dienst gedaan als bovenstukje op een speldenkussen.Deze vintage halfdoll is in zeer goede staat heeft geen beschadigingen*Afmetingen: 5x 3 -gemeten bij de schouders
*Gemerkt:Foreign
€28,50

VINTAGE PORSELEINEN HALFDOLL

Sweet vintage porcelain lady, dressed in a pink dress with a beautiful high updo with orange hair decoration. She served as a top on a pincushion. This vintage half-doll is in very good condition and has no damage.* Dimensions: 9.5x5 measured at the sleeves
* Marked: Foreign
€30,00