Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


ZILVER EN VERZILVERDE ARTIKELEN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

VINTAGE ENGELSE SCHOENLEPEL MET ZILVEREN HANDVAT 1914

Tegenwoordig gebruiken we geen schoenlepels meer, maar vroeger wel.Deze antieke Engelse schoenlepel met zilveren sierlijk gevormd handvat is gemerkt in Birmingham 1914 . Leuk item om bij een paar oude schoentjes te leggen.*Afmetingen:
*15 cm lang
€18,50

NTIEK PORTEMONEETJE MET PRACHTIG OPENGEWERKTE ZILVEREN VOORZIJDE

Een prachtige opengewerkte zilveren voorzijde heeft dit antiek zwart leren portemoneetje uit 1901.De binnenzijde is bekleed met een donkerblauwe stof.Aan het portemoneetje is een kettinkje vastgezet als handvat .Het zilver is gekeurd in Londen in 1901.*Afmetingen:
*8.5 cm breed x 8 cm hoog
€168,50

VINTAGE FLUWELEN FOTOLIJST MET ZILVER BEWERKTE RAND

Vintage fluwelen mooi gevormd fotolijstje met prachtige zilveren bewerkte rand waarin een foto(niet echt) van een dame uit vroeger tijden.Het zilver is gekeurd in 1962 in Londen*Afmetingen:
*10x 12.5
*Doorsnede fotogedeelte: 4x 5 cm

€38,50

ANTIEKE PARFUMFLACON MET MONOGRAM IN ZILVEREN DOP

Mooie strak gevormde glazen antieke parfumflacon met zilveren dop met daarin een prachtig monogram van de letters S en E.De fles is van eind 1800, het zilver is gemerkt: Londen 1896.*De fles heeft een klein beetje aanslag aan de binnenkant, maar valt bijna niet op
*In de dop zitten er paar kleine deukjes
*Afmetingen:
*14.5 cm lang
*Breedte gemeten op breedste gedeelte 3.5cm
*bodem 3.3 cm
*Doorsnede dop 3 cm
€55,00

ANTIEK ZILVEREN NAGELPOETSER

Mooi strak vorm gegeven antiek zilver nagelpoetser.De onderzijde van dit antiek zilveren item is een stukje zeemleer. De nagels werden hiermee mooi gepoetst. Het zilver is gemerkt in 1915 in Birmingham.In goede staat enkele gebruikssporen*Afmetingen:
*11x 3x 4 cm hoog
€38,50

VINTAGE ENGELS ZILVEREN KINDER BESTEK SETJE LEPEL EN SCHUIVERTJE

Mooi vintage zilveren besteksetje bestaande uit een lepel en een schuivertje om het eten bij elkaar te kunnen schuiven. Het setje is opgeborgen in het originele doosje en is in goede staat.In het zilver van de lepel en het schuivertje is de letter R en het jaartal 1923 gegraveerd. Het zilver is gekeurd in Sheffield in 1923.*Afmetingen:
*Lepeltje: 9 cm lang, 3 cm breed
*Schuivertje: 8 cm lang, schuif gedeelte 3.5 cm breed
*Afmetingen doosje:13x 9x 4cm
€75,00