Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


VOOR DE MANNEN(en vrouwen)o.a gereedschap, scheergerei

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BROCANT IJZEREN TRECHTERTJE

Mooi oud gebruikt ijzeren trechtertje met zeefje aan de binnenkant, vermoedelijk gebruikt voor olie.Een paar roestige plekjes maar verder in goede conditie*Afmetingen:
*11 cm lang
*Doorsnede bovenkant 7.5 cm
€12,50

VINTAGE STANLEY SCHIETLOOD/AFTEKEN AUTOMAAT

Goed gereedschap is het halve werk, ook vroeger gold dit al voor deze metalen schietlood automaat van het Amerikaanse Stanley. In goede gebruikte staat.*Afmetingen:
*13x 7.5x
€18,50

MOOI WIT KATOENEN VINTAGE HERENBOORDEN

Het stond wel heel chique bij de heren vroeger, een mooi witte boord, comfortabel zal het niet geweest zijn, gelukkig kunnen wij nu deze wit vintage katoenen herenboorden nog gebruiken om leuk mee te decoreren. De boorden werden verkocht bij Harvie &Hudson In Londen.


*Afmetingen:
*doorsnede ongeveer 12.5 cm
*Prijs per stuk
€5,00

VINTAGE ENGELSE BAKELIETEN TABAKSPOT

Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van losse tabak en dat werd dan bewaard in een mooie tabakspot zoals is dit bakelieten vintage exemplaar*Afmetingen:doorsnede 11 cm bovenaan gemeten, hoogt 11cm *In goede staat
*Ongeveer 1930
€32,50 €28,50

VICTORIAANSE HOUTEN HEREN SCHOENENSPANNERS

Zeer decoratief deze Victoriaanse houten schoenenspanners .Goed te zien dat de spanners veel gebruikt zijn, maar daardoor zeker niet minder mooi! De spanners zijn gemerkt met Watts's Patent, en mens large*Afmetingen:
Voet:22x5.5
Span gedeelte: 24 cm lang knop 4.5 cm
In elkaar geschroefd: hoogte ongeveeer 25 cm
*Gemerkt: Wats's patent, mens large
*Van periode rond 1900
€37,50

VINTAGE KOPEREN FLITSSPUIT IN ORIGINELE DOOS

Mooi Engels vintage koperen flitsspuit met houten handvat met de originele doos van het merk Green label*Afmetingen spuit:
*54 cm lang
€24,50