Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


TEXTIEL,ALLES WAT TE MAKEN HEEFT MET KLEDING,KANT, NAAIGEREI,NAAIMANDJES EN FORNITUREN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ONGEBRUIKTE VERPAKKING MET 12 ROLLEN BLAUW FRANS GAREN VAN J.T.P.F UIT LILLE

Het is net alsof dit vintage kartonnen doosje zo uit de winkel komt!.Het vintage doosje bevat 12 klossen blauw ongebruikt garen. De fabrikant met een paardje als logo,was J.T.P.F uit Lile-Paris.*Afmetingen:
*17x9x 3 cm
€27,50

ANTIEK OLIJFGROEN GROOT SPELDENKUSSEN

Groot en zwaar is dit antieke handgemaakte spelden kussen. Op de boven kant een bloemmotief gemaakt van rijtjes aan elkaar geregen kraaltjes.De olijfgroene fluwelen stof is behoorlijk sleets.Het kussen dateert rond 1880*Afmetingen:
*Doorsnede 20 cm
*Hoogte:± 11 cm
€68,00

BROCANTE LINNEN LAP MET DECORATIEVE PRINT

Leuke vintage linnen lap met opdruk.De lap is dubbel, leuk om bv een kussen van te maken of om op te hangen.Zitten wat vlekken in.*Afmetingen:
*100cm x ± 60 cm(dubbel gevouwen)

*KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, STUUR EVEN EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS DAN KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE VOOR U DOEN.
€17,50 €12,50

PRACHTIG VINTAGE GROTE EMBRASSE GORDIJNKWAST

Prachtig vintage gordijnkwast in de oude groen, zachtgeel/oker en rood bruine kleuren.Een mooie grote kwast heel leuk om mee te decoreren.*Afmetingen:
*Totale lengte: 69 cm *Kwast is ± 21 cm lang, doorsnede ±10 cm
€19,50

VINTAGE METALEN HAAKNAALD*Afmetingen:
12 cm lang

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EVEN EEN MAILTJE STUURT MET UW ADRESGEGEVENS KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN.
€4,00

VINTAGE METALEN HAAKNAALD*Afmetingen:
13 cm lang

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EVEN EEN MAILTJE STUURT MET UW ADRESGEGEVENS KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN.
€4,00