Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


DIVERSEN

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

OUDE ZWART METALEN DEURKLINK

Hoe mooie gemaakt deze oude zwart metalen deurklinken met mooi gevormde handvaten.*Afmetingen:
*15x5, handvat 11 cm

**Prijs per stuk**
€12,50

ANTIEK PORSELEINEN MINI VAASJE MET ZILVEREN RAND

Lief antiek klein bruin porseleinen vaasje met afbeelding van een heer die geniet van muziek die een muzikant maakt.De rand is van zilver en gedateerd 1912, gekeurd in Londen.*Afmetingen:
*8 cm hoog, doorsnede onderkant 8 cm
€15,00

OUDE RECLAME PLAAT BROOKE'S SOAP

Mooie reclame afbeelding uit een tijdschrift uit Januari 1892, voor Brooke's soap. Leuk om in te lijsten*Afmetingen: 29.5x 40.5
€10,00

ANTIEK RECLAME KAARTJE VAN COTTOLENE BAKVET

Decoratief Amerikaans reclamekaartje in steendruk van het Amerikaanse Cottolene. Het middel werd gebruikt om te bakken en werd gefabriceerd door Fairbank Company.*Afmetingen:
7.5x 13
€8,00

VINTAGE DOOSJE VOOR SIGARETTENPIJPJE

Mooi vintage doosje waar het sigaretten pijpje in kon worden bewaard*Afmetingen:
*8.5cm lang, 2 cm breed
€28,00 €20,00

VINTAGE LEEG BLAUW SIERADENDOOSJE VOOR DASSPELD*VERKOCHT*

Dit vintage blauwe juwelendoosje in rechthoekige vorm, gedrapeerd in de luxe van fluweel en satijn aan de binnenkant, spreekt tot de verbeelding als geen ander object. Dit type doosje, vaak afkomstig uit vervlogen tijden, vertelt een verhaal van verfijning, rijkdom en persoonlijke geschiedenissen.

De binnenbekleding van fluweel en satijn speelt een cruciale rol, niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Fluweel, met zijn diepe, zachte textuur, biedt bescherming tegen krassen, waardoor het ideaal is voor het bewaren van kostbare juwelen. Satijn, glad en glanzend, voegt een extra laag van luxe toe. Samen vormen ze een beschermende cocon voor de schatten die binnenin bewaard worden.*Afmetingen:
*9x3.5
€0,00